Dit project is een samenwerking met Thijs Alberts (interieur design) en Hanna Wolff (grafisch ontwerp).
NIEUWE PLATTEGROND
Een flyer die de bezoeker bij de ingang van het gebouw kan vinden. 
NIEUWE WAYFINDING
De wayfinding heeft zich uiteindelijk beperkt tot de aanduiding van de verschillende werkplaatsen op de deuren en op maat gemaakte informatieborden met openingstijden per werkplaats.
HET ONDERZOEK
Ons voorstel was een eenvoudige toepassing, die zowel een ode bracht aan het gebouw als aan de studenten en medewerkers. Een ontwerp dat de vorm van de ruimtes gebruikt als stijlelement, en de vrijheid biedt aan eigen toevoegingen door middel van een eenvoudige zwarte lijn. 
"Blom heeft het ontworpen alsof er een bepaalde orde en logica in het gebouw zitten, maar die zetten je voortdurend op het verkeerde been" 
www.staatingroningen.nl
DE OUDE SITUATIE: AFWEZIGE WAYFINDING
DE OUDE SITUATIE: AANWEZIGE 'WAYFINDING'
ONS VOORSTEL
LIJNEN
Door middel van eenvoudige zwarte lijnen kan de eigen inbreng van docenten en studenten onderdeel worden van de wayfinding. 
De lijnen nemen de vorm aan van de ruimte die zich achter de deur bevindt. Zo wordt de bijzondere architectuur zichtbaar en onderdeel van het ontwerp.
SCHETSEN
Back to Top